Desetočlana ekipa triatlon kluba Sprint učestvovala je na 11. TRI OR DIE triatlonu koji je, u nedelju, održan u Malom Staparu nadomak Sivca. S obzirom na temperaturu vode od samo 17,5 stepeni učešće su uzeli samo najhrabriji.

U super sprint triatlonu, za mlađe takmičare, trojica Sprintera su se pojavila na startu ove trke. Lazar Dedić je i ovoga puta slavio u cilju ispred Kostović Dušana iz Kragujevca i Danko Vladimira iz Novog Sada. Miloš Kosanović je trku završio kao šestoplasirani, dok treći član Sprinta, Stefan Marić, zbog gumi-defekta na žalost nije mogao da nastavi trku.

U sprint triatlonu nastupila su četiri Sprintera. Najbolje od njih prošao je Goran Zelić koji je u veteranskoj konkurenciji zauzeo drugo mesto, dok su Željko Ivković, Vladislav Kulić i Aleksandar Stolić pružili svoj maksimum na trci.

U apsolutnoj konkurenciji prvo i treće mesto su zauzeli Petar Ivačković i Vladimir Stojsavljević iz Pančeva dok se na drugo mesto između njih popeo Milan Tomin iz Novog Sada. U ženskoj konkurenciji pobedila je Zorana Pavlov ispred Kristine Šmit i Božić Slavice.

U revijalnom delu došao je red i na tradicionalno zanimljive štafete. I ovde je TK Sprint imao dva predstavnika koji su završili na  četvrtom i petom mestu.

Sledeća trka zakazana je već za nedelju dana u Pančevu.

Rezultate potražite na našem sajtu, u rubrici Rezultati+!!