Još jedna zanimljiva trka je iza nas. U Pančevu je juče održano državno prvenstvo u akvatlonu, disciplini koja spaja plivanje i trčanje. Uzvodno plivanje je dosta namučilo takmičare, s obzirom da je Tamiš bio izuzetno brz, ali ni to nije omelo sve takmičare da daju svoj maksimum.

U konkurenciji nada, na distancama 500m plivanja i 2.5km trčanja učestvovali su Miloš Kosanović i Lazar Dedić. Lazar je i ovu trku uradio u visokom ritmu, završiši je na prvom mestu i poneo titulu državnog prvaka u akvatlonu u kategoriji nada. Na dosta kraćoj distanci od 200m plivanja i 800m trčanja, u kategoriji mladih nada nastupila je naša najmlađa članica Nataša Kosanović.

 

U elitnoj trci na 1000m plivanja i 5km trčanja na pobedničkom postolju su se našli sve bolji juniori Milan Tomin iz Triogi Rejsing-a, Petar Ivačković iz TK Tamiša i Bojan Karanović iz Dynamic-a. U ženskoj konkurenciji prva tri mesta su zauzele Ivana Ćosić (Triogi Rejsing), Gordana Krstić (Tamiš) i Vanja Rajčić (TK Požarevac). U ovoj trci nastupio je i član Sprinta Željko Ivković plasiravši se na 15. poziciju.