Ocean Lava Montenegro je trka koja će se održati u Kotoru 3. Jula u poludistanci 1.9km plivanje, 90km biciklizam, 20km trčanje.


 

Trka se organizuje u saradnji sa Opštinom Kotor i Turističkom organizacijom Kotor i jedinstvena je u svijetu jer se cijela održava u području UNESCO svjetske baštine. Ocean Lava je relativno nova serija trka koja je za svega dvije godine postojanja uspjela da se proširi na 7 zemalja i u njima organizuje 12 trka u različitim distancama. Ocean Lava garantuje kvalitetnu organizaciju i jedinstveni doživljaj trke.

Promoter ovogodišnje trke je profesionalni triatlonac Andrej Vištica. Za potrebe promocije, snimljena su i 2 video spota. Možete ih pogledati na sledećim linkovima, a oba filma su snimana na lokacijama na kojima će se održati trka:

Kraća verzija: https://youtu.be/R0Apy7NAFVA

Duža verzija: https://youtu.be/RsqY77v1Jx8

Prezentaciju trke na engleskom jeziku mozete pogledati na sledecem linku: https://issuu.com/oceanlavamontenegro/docs/ocean_lava_montenegro_-_general_pre_e9a06c24c7ab1e/1

Više informacija o samoj trci možete dobiti na website trke www.oceanlava.me i na našoj fb stranici www.facebook.com/oceanlava.me